t

t

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

1. Neuvola

Tänää siis oli ensimmäinen neuvolla käynti. Yllätyin, ettei neuvolan täti ollutkaan niin elämäänsä kyllästyneen oloinen, millaisen käsityksen olin saannut hänestä puhelimitse. Mukavahan tuo oli eikä minkäännäköistä moraali saarnaa, minkä olin yleensä tottunut lääkäreiltä kuulemaan. Kaikki arvot olivat kohdillaan ja muutenkin perus terve olen. Ainoat huomautettavat tulivat vitamiinien ja kalsiumin saamisesta. Pitäisi kuulema lähteä apteekkiin hakemaan hieman pillereitä. Ja lippusia lappusia tuli kotiin luettavaksi.


Nyt on alkanut hirveästi kiinnittämään huomiota odottaviin äiteihin ja lastenrattaita tyntäviin vanhempiin. Tunnen itseni melko nuoreksi tähän prosessiin verattuna niihin, kun tuntuu että nykyään kaikki odottavat ovat 30 iän hujakoilla. Neuvolan täti sanoi, että minulla on kuulema ihanne ikä tulla juuri raskaaksi, kun se tapahtui niin nopeasti ja yllättäen.
Mutta niin en oikeastaan ainakaan nyt saannut mitään rajoitteita saliohjelman suhteen. Vatsan liikarasitusta pitäisi kuulema välttää ja hyppimiset ja pomppimiset alakavat todennäköisesti tuntua epämiellyttäviltä. Treenaamisesta on ruvennut tulemaan hankalaa. Toissapävänä sainkin jättää treenit kesken pahoinvoinnin takia huoh... Onneksi kuitenkin pahoinvointi on helpottanu verrattuna viimeisiin pariin viikkoihin. Huimaus on lisääntynyt ja olen alkanut tuntea itseni rumaksi. Sen lisäksi, että kärsin juurikasvusta (koska koululta ei ole tullut vielä ruokarahoja) on myös naamani ruennut kukkimaan. Odotankin, että tulee hämärää niin voinlaittaa kunnon pakkelikeroksen ja lähteä vapun viettoon. Vapusta puheen ollen päätettinkin kämppiksen kanssa mennä tänään moikkaamaan paria kaveria ja huomenna vappulounaalle :) Mukavia vappuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti