t

t

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Jes, kyllä tää tästä!

Aikaisempi postaus tosiaan jäi aika kiireellä kirjoitetun näköiseksi huonosta olosta johtuen. Jatkuva etova olo ei tunnu miltään siihen päivään verrattuna :D Rannekkeista ilmeisesti on ollut apua, vaikka niitä alkuun epäilinkin. Pahoinvointirannekkeen toimivuus perustuu lisäämällä painetta ranteen akupainepisteeseen (Nei-Kuan-piste). Ilmeisesti näitä voi käyttää ihan muussakin pahoinvointi tilanteessa. Suosittelen! Ei ole näinä parina päivänä laatta lentänyt ja tänään alkoi viimein ruokahalu vähän paranemaan, söin pitkästä aikaa kunnolla niin, että nälkäkin lähti.
Tänään lähdettiin äitin, iskän ja Elli koiran kanssa käymään Nurmeksessa, Mummolassa. Hieman jänskätti näiden olojen takia, mutta eiköhän tämä tästä. En ajatellut kertoa vielä isovanhemmilleni raskaudestani vielä näin alkuvaiheessa.
Mutta niin Vellu on siis noin 4vk ikäinen katkarapusykkyrä. Vaikea ajatella kuinka nopeasti tämä mötikkäkin kehittyy. Herranen aika nyt jo silmät ja korvat! tällä viikolla pitäisi myös pienen katkaravun elimet kehittyä ja havaittavissa olisi myös raajojen nypykät. Milloinhan tämän alkaa oikeasti sisäistämään?
Olen iloinen kuinka hyvin perheeni on ottanut tämän asian. Varsinkin iskä! Hän kyselee voinnistani ja vitsailee muutenki minun "teiniäitiydestäni" :D Vaikka siis tosiaan tänä vuonna täytän jo 22 vuotta joulun alla. Ja äitilläkin tuntuu olevan koko ajan kiikarit osoittamassa mahaani. Jatkuvaa kyselyä mahtuuko housut? Näkyyköhän maha jo siskon ylpärijuhlissa? Ym. Noh tätä se ilmeisesti teettää tuleville isovanhemmille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti