t

t

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi vaihtuun

Viimein alkaa pikku hiljaa vauvan hoito helpottamaan, vaikka tietenkin välillä hermoja koetellaan yltäpäältä puklussa ja paskassa minä sekä vauva. Vauvalle alkaa muodostumaan jo oma rytmi, että suurin piirtein pystyy päättelemään mitä tapahtuu seuraavaksi. Onneksi imetyskin on alkanut sujumaan. Tutteli on vieläkin välillä käytössä. Lähinnä illalla saatan antaa tissien lisäksi vielä tuttelia, jos tilanne näyttää siltä, ja, että vauva nukkuisi pidempään.

Taitaa tänne kirjoittamiset jäädä huomattavasti vähemmälle pikkuisen pitäessä niin kiireisenä. Joulukin vain humahti reissailen isovanhemmilta toiselle. Oli rankka reissu vaaville. Joka paikkaan piti mennä ja pidemmät päiväunet jäi saamatta välillä. Oli kyllä niin väsynnyt lapsi sen jälkeen, että ei kyllä seurustella jaksettu. Äitini antoi minulle mahdollisuuden nukkua yhden yön kokonaan ja tarjoutui itse hoitamaan vauvaa. Noh, saihan sitä nukuttua, mutta vaikka vauva nukkuikin alakerrassa ja itse yläkerrassa heräsin silti sen itkuun. Tuntui hiukan kamalalta kuunella oman lapsen itkua jossain tuola kauempana ja joku muu sitä hoitamassa.
Pahemmin ei kerkeä kyllä tässä koneen ääressä päivitellä vauva-arjessa. Taidankin jättää ainakin toistaiseksi päivittämisen tähän. Kiitokset kaikille lukijoille ja hyvää uutta vuotta :)

P.s. Jos joku ihmetteli, etten ole vauvasta julkaissut kuvaa täällä, niin olen sen tehnyt ihan suojelumielessä. Mielestäni myös lapsella pitää olla oikeus päättää mitä kuvia hänestä julkaistaan ja vielä hän ei ole siihen kykeneväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti