t

t

tiistai 20. toukokuuta 2014

Ensimmäinen ultra

No niin, ensimmäinen ultra onkin takana ja taisi olla kyllä yksi elämäni hienoimmista hetkistä. En jotenkin osannut kuvitella sitä hetkeä, varsinkaan siinä mielessä, että sielä oikeasti on joku otus :D Nyt alkaa oikeasti sisäistämään ajatuksen, että ehkä se lapsi tekeekin tuloaan. Vellu oli yhtä velmu kuin tullessaankin. Alkoi naurattamaan sen pomppimiset ja se ei olisi kyllä millään antannut mittauttaa itseään. Ei kääntynyt vaikka kuinka hoitaja sitä tuuppi. Varmasti vanhempiin tullut, yhtä jääräpäinen :D Selvisi, että Vellu onkin vissiin nuorempi mitä luultiin, koosta päätellen. Aikaisempi laskettu aika oli 29.11, mutta nyt se siirtyi 7.12. Raukkaparasta tulee loppuvuoden lapsonen! Taisi se isäkin olla tyytyväinen, että tuli mukaan. Ei tämmöistä joka päivä nää :)

Ensimmäinen kuva pikkusesta. Vasta alle 5cm mittanen :)

Odotan jo innolla seuraavaa ultraa. Pääsee näkemään mitä pikkuselle kuuluu ja jos Vellu millään viitsisi vilauttaa kumpaa sukupuolta sieltä olisi odotettavissa :D

2 kommenttia:

  1. Toi eka ultra oli kyllä jännä! Tosi hyvä ja selkeä tuo ultrakuva meidän np-ultrakuviin verrattuna (jotka oli lähinnä epämääräistä mössöä..)! :)
    Kivaa rakenneultran odotteluaikaa sinnepäin! Se konkretisoi kaikkea vielä niiin paljon paremmin! Ja on ihana nähdä, miten paljon beibi on kasvanut ja kehittynyt siinä ajassa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Kyllä sitä nyt on ruvennut ymmärtämään miksi tätä kutsutaan "odotukseksi" :)

    VastaaPoista