t

t

maanantai 13. lokakuuta 2014

Viikolla 32

No niin, koulu on viimein saatu päätökseen ja voin keskittyä tähän uuteen tulokkaaseen. Tekisi hirveästi mieli mennä ostelemaan kaiken maailman pikku nyssäköitä ja bodeja. Saisi vaan vielä ensi kuun rahatilanteen selville, sillä ensimmäinen vanhempainpäiväraha maksetaan vasta 5.12. Eikun sossun luukulle. Toivottavasti saisin sieltä myös jotain avustusta vauvantarkkeisiin, mutta en uskalla toivoa liikoja aikaisempien kokemusten perusteella.
Minulla on alkanut tuntua pakottavaa kipua alapäässä tai onhan sitä ollut jo varmaan parisen kuukautta, mutta nyt kivut ovat koventuneet. Kivut ilmene erityisesti kun puen kenkiä tai housuja jalkaan varaamalla painoa vain toiselle jalalle. Epäilen niiden olevan liitoskipuja, jonka aiheuttaa häpyliitosten ja lantion löystyminen. Olen myös alkanut epäilemään, että Vellu olisi jo kääntynyt pää alaspäin ja alkanut kiinnittyä lantioon, mikä voisi myös aiheuttaa kipua. Olen jotenkin melko varma, että Vellu olisi tosiaan jo kääntynyt, sillä potkut tuntuvat selkeästi aina mahan oikeassa ylälaidassa ja jotain pientä epämääräistä "hikottelua" vasemmalla alhaalla :D On jotenkin oudon karmivaa kun yhtäkkiä huomaa Vellun työntävän pään tai pyllyn tai minkälie tuohon pinnalle niin, että on selkeä pikku kumpu havaittavissa. Olen myös onnistunut saamaan muutamia koviakin iskuja varsinkin kylkiin.

Vellun perus ilta show :D

Kyllä sen on alkanut jo huomaamaan, että pikku hiljaa alkaa maha tuntua raskaammalta. Hyvän nukkuma/istuma-asennon löytäminen tuottaa melkoisia haasteita. Enää ei voi maata selälteenkään, sillä kohtu painaa liikaa mahalaukkua ja aiheuttaa huonon olon, joten nukkuminen onkin vain kyljeltä toiselle vaihtamista. Huomenna onneksi pääsen palkitsemaan aherrukseni ja aloittamaan äitiyslomani kaipaamallani raskausajan hieronnalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti