t

t

perjantai 7. marraskuuta 2014

Terkut masulta

Masu on taas ottanut kasvupyrähdyksen ja on ilmeisesti laskenut alemmas, kun hengittäminen on helpottunut. Ei ole siis enään ollut niin raskas ja hengästynyt olo. Ennenaikaiset supistukset ovat lisääntyneet, mutta eivät kuitenkaan ole säännöllisiä ja kivuliaita. Välillä supistuksiin on liittynyt pieniä alamaha tai -selkä kramppeja (tuntuu menkkakivuilta). Napakorulle jouduin sanomaan heipat ihon kiristyessä niin paljon. Näyttäisi vähän arpea siihen tulevan. Aijon kyllä päivittäin siitä korun sujauttaa läpi, ettei sentään reikä umpeutuisi.

35+5

Olen kyllä ollut tyytyväinen, etten ole muualta kropasta oikeastaan levinnyt. Takaapäin katsottuna ei edes raskauttani huomaisi. Oljyäminen on ilmeisesti auttanut ku olen pahemmilta raskausarvilta välttyny. Ainoastaan toiseen reiteen on muutama hassu arpi tullut, jotka pistävät kyllä ihmetyttämään, kun en ole tosiaan oikeastaan muualta kuin mahasta venynnyt.

2 kommenttia:

  1. Moikka, löysin vasta blogisi ja jään lukiaksi! Olen muutaman viikon sinua jäljessä, joten kiva seurailla miten muilla etenee raskaus:) itse huomannut myös öljyämisen ehkäisevän raskausarpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että mielenkiintoa löytyy seurata tätä minun masun pönötystä :)

      Poista