t

t

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Huoh, kesäkunto...

Vaikka ei vielä järvet olekkaan lämmennyt, että olisi tullut rannalla käytyä, niin kyllä hieman on alkanut harmittaa kesäkunnon menetys. Tuli vuoden alusta tehtyä töitä kroppansa eteen ja sekin oli sitten turhaan. Piti hankkia kolme napapaitaakin, mutta eihän niitä enää kehtaa pitää. Nyt niitä napapaitoja on ilmestynyt kauppoihn vielä lisää kesän edetessä. Kuulostaa nyt angstitekstiltä, mutta raskaus on siinä vaiheessa, että näytän lähinnä lihonneelta. Menisi aika edes sen verran nopeammin, että olisi selvästi havaittava raskausmaha :D
Ei ole helppoa katsoa kuvia, miltä maha näytti ennen raskautta...

On tämä kesä vaikeaa aikaa olla raskaana. Niin mahtavia kelejä ollut, että tekisi mieli mennä terassille fiilistelemään lonkeron ja tupakan kera (vaikka en siis tupakoikkaan, mutta terassi fiilis...)
Olen alottanut hoitamaan masuani öljyämällä sitä ainakin kerran päivässä ceridalilla, minkä löysin laatikostani. Ainakin joissakin keskustelupalstoilla ihmiset olivat sitä suositelleet. Alkanut mietityttämään tuo napakorun laita, pitääkö vai eikö? Alkuun olin sitä mieltä, että ottaisin hyvissa ajoin pois, mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin. Vaihdoin tuossa jo isompaan koruu, ettei heti pitäisi ruveta kiristämään. Ehkä voisi koittaa pitää korua koko raskauden ajan ja ostaa ihan raskaus ajalle tarkoitetun korun. Aika näyttää senkin, onnistuuko..? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti